Whatsapp Bestellen

Welkom bij Homemade Empanadas,

Wat kan ik voor u betekenen?

send button

whatsapp logo
whatsapp mobile logo

Interesse?

Wil je meer informatie voor jou horecazaak of een proefpakket bestellen? Vul dan nu het contactformulier in. We leveren door heel Nederland.

contact

HORECA

Bezoek ons op de BBB Horecavakbeurs stand M2 in het MECC Maastricht op 9-10-11 okt.

BorGottis is ruim 10 jaar leverancier van ambachtelijke Latijns-Amerikaanse producten gericht op de authentieke smaakbeleving voor een brede doelgroep.

Enkele jaren geleden hebben we met succes onze eigen range kant-en-klaar te bereiden handmade empanadas ontwikkeld geïnspireerd op de Argentijnse empanadas.

Onze handmade empanadas (ambachtelijk gevulde deegpasteitjes) kun je veelzijdig inzetten als borrel, fingerfood, snack, lunch of zelfs maaltijdvullend. Of je nu een vlees, vis of vega(n) liefhebber bent, met onze handmade empanadas is er altijd een keuze.

Daarnaast zijn onze handmade empanadas extra lang houdbaar in de vriezer en eenvoudig af te bakken in de oven of friteuse, zonder enige verspilling. We zijn altijd op zoek naar ondernemers die dit authentieke product omarmen en mee willen nemen in hun verkoop. Tips hierin zijn welkom! Wil je zelf eens proeven en het mogelijk opnemen in het assortiment, dan komen we graag in contact.

empanadas smaken 1
empanadas bereiding

BEREIDINGSWIJZE

Oven of Airfryer:

Het beste resultaat behaal je door de bevroren producten te ontdooien, op een bakplaat te leggen en in een voorverwarmde oven bij een temperatuur van 180°C af te bakken gedurende 8-14 minuten afhankelijk van het formaat en type oven. Om het deeg extra goudbruin te bakken, kun je de handmade empanadas met eigeel insmeren.


Friteuse:

Stel de temperatuur op 180°C en frituur de bevroren handmade empanadas 3-5 minuten afhankelijk van het formaat tot het deeg goudbruin is.