Whatssapp Bestellen

Welkom bij Homemade Empanadas,

Wat kan ik voor u betekenen?

send button

whatsapp logo
whatsapp mobile logo
borgottis accessoires

Wie zijn wij?

In 2010-2011 reisden we (Gaston & Danielle, de BorGottis) lange tijd door Zuid-Amerika. We genoten er van de gastvrijheid van de mensen en lieten ons op iedere straathoek verrassen door het heerlijkste streetfood dat veelal handgemaakt werd met pure ingrediënten. Kortom, we werden geïnspireerd door de verrassende smaken en eetgewoontes van dit mooie continent.

Met een rugzak vol nieuwe recepten en ideeën kwamen we terug naar Limburg en wilden graag iedereen kennis laten maken met deze authentieke smaken.

Enkele jaren later hebben we onze eigen range kant-en-klaar te bereiden handmade empanadas ontwikkeld. Deze worden nog steeds met veel zorg en liefde één voor één handbereid.

De grootste liefhebbers van het eerste uur zijn onze eigen kinderen met elk een andere favoriete smaak. We dachten als de kinderen het zo lekker vinden dan gaan we er gewoon mee naar het grote publiek. En met succes! Want inmiddels worden onze handmade empanadas in de horeca, bij de betere slager alsook in de GaiaZOO (dierentuin) verkocht.

Het is dan ook onze ambitie om iedereen, groot of klein, te laten kennismaken met onze authentieke en ambachtelijke gevulde empanadas.

We horen graag van jou wat jouw favoriete smaak is....

empanada dip